Hirsirakentamisen kokenut ammattilainen

Oy Honkamajat Finland Ltd on kansainvälinen kasvuyritys, joka toimittaa yksilöllisiä ja laadukkaita hirsitaloja ympäri maailmaa. Yritys on suunnitellut ja valmistanut hirsirakennuksia yli 40 vuotta. Monenlaisia ja erikokoisia Honkamajat-taloja ja ravintoloita – jopa luostari – löytyy yli 30 maasta.

Honkamajojen pääpaikka ja tuotanto sijaitsevat Oulussa, Pohjois-Suomessa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä eri maiden jälleenmyyjien kanssa.

Honkamajojen hirsirakennukset ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan, jonka perustana ovat pohjoisissa olosuhteissa kasvanut tiukkasyinen puu, asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellinen työ, ammattitaitoinen henkilöstö sekä luotettavat yhteistyökumppanit. Vahvuuksia ovat myös yksilölliset  ratkaisut mahdollistava joustava tuotantotapa sekä nopeat toimitukset.

Uutta teknologiaa ja perinteisiä puunkäsittelytaitoja hyödyntävän tuotannon avulla Honkamajat voi toteuttaa markkinoiden parhaan rakenteen omaavia hirsitaloja. Uusien tuotantomenetelmien ansioista asiakas pystyy suunnittelemaan oman unelmahirsitalonsa entistä joustavammin ja yksilöllisemmin.Olemme Hirsitaloteollisuus ry:n jäsen