Hirsirakennuksia lähes 50 vuotta

Honkamajojen historian juuret ulottuvat vuoteen 1963, jolloin hirsirakennusten veistäminen aloitettiin nykyisellä paikallaan Oulussa. Vuonna 1971 tehtaalla käynnistyi hirsirakennusten teollinen valmistus. Nykyisellä nimellään Oy Honkamajat Finland Ltd on toiminut jo vuodesta 1995 lähtien. Pitkä kokemus ja vahva ammattitaito hirsirakentamisesta auttavat meitä mukautumaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

Vientiä yli 30 maahan
Tällä hetkellä Honkamajojen tuotannosta vientiin menee noin yli 98 prosenttia. Olemme toimittaneet hirsirakennuksia jo yli 30 eri maahan. Tämä asettaa tuotteillemme paljon vaatimuksia erilaisten olosuhteiden ja maakohtaisten määräysten vuoksi. Näitä vaatimuksia vastaavien teknisten ratkaisujen kehittäminen on tämän vuoksi toiminnallemme elintärkeää.

Kotikaupunkimme Oulu
Honkamajojen tehdas sijaitsee Oulussa, joka on vanhastaan tunnettu tervanpoltosta, sahoista ja vilkkaasta kaupankäynnistä. Nykyisin Oulu on nopeasti kasvava, nuorekas yliopisto- ja teknologiakaupunki. Oulussa koulutetaan puualalle jatkuvasti uutta osaamista, mikä takaa jatkoa pitkälle perinteelle. Kuljetusyhteydet Oulusta ovat hyvät ja nopeat. Satama turvaa merikuljetukset ja hyvät tieyhteydet tavaran liikkumisen maalla. Oulusta on hyvät lentoyhteydet Helsingin kautta eri puolille maailmaa. Tehtaaltamme on myös lyhyt matka tärkeimmän raaka-aineemme kasvusijoille, pohjoisen hitaasti kasvaviin metsiin.