Lähtökohtana sinun hirsikotisi

Honkamajojen kaiken toiminnan perustana on sinun toiveesi ja unelmasi omasta hirsitalostasi. Kehitämme suunnittelu- ja työtapojamme, laatua ja tuotantomenetelmiämme jatkuvasti, jotta toive toteutuu. Asiakastyytyväisyys vaatii koko henkilökunnan panostusta, siksi työntekijöidemme ammattitaitoa vaalitaan koko ajan.

Panostamme ympäristön hyvinvointiin ja laadun hallintaan
Kehitämme jatkuvasti tuotantoamme ekologisemmaksi ja kestävämmäksi. Kaikki Honkamajojen tuotannosta syntyvä jäte pyritään hyödyntämään muun muassa lämmitysenergian tuottamiseen. Kehitämme tuotteistamme kokoajan laadukkaampia ja kestävämpiä. Tuotantoamme ohjaa ISO 9001:2000 standardiin perustuva laadunhallintajärjestelmä.

Uusinta teknologiaa ja perinteistä puuntyöstötaitoa
Moderni teknologia tukee perinteisiä puuntyöstötaitoja Honkamajojen suunnittelussa ja tuotannossa. Uusi tuotantolinja mahdollistaa tuotannon kehittymisen yhä nopeammaksi ja modernimmaksi. Sen myötä voimme panostaa entistä enemmän jatkuvaan tuotekehitykseen ja tuotteiden laaduntarkkailuun. Uuden tuotantolinjan avulla voimme työstää erilaisia profiileja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Hirsiseinien ei tarvitse liittyä toisiinsa enää suorakulmaisesti vaan voimme tehdä myös vinoja  liitoksia. Lisäksi voimme työstää hirsiseiniin uudenlaisia citynurkka- ja lohenpyrstöliitoksia.